Увага! Олімпіада з інформаційних технологій

Проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій  у 2015/2016 навчальному році на базі Харківського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного Банку України (ХІБС) за адресою пр. Перемоги, 55.
Читати далі... 
          ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій  відбудеться 26 грудня 2015 року.
            Початок олімпіади о 10.00. Реєстрація учасників з 9.00. Районна олімпіада з інформаційних технологій проводиться в один тур. Час виконання олімпіадних завдань – 4 години. На ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у 2015/2016 навчальному році пропонуються окремі завдання 9;10-11 класів. 

1.     Характеристика завдань.
Зміст завдань олімпіади базується на навчальній програмі з курсу «Інформатика». Академічний рівень».
Завдання з ІКТ містять: комплексне, інтегроване завдання на використання офісних інформаційних технологій, що вивчається в курсі «Інформатика» (крім програмування на VBA).
Результат роботи над розвязанням кожної з цих задач має бути чітко спрямований на використання відповідного до умови задачі програмного засобу з пакету офісних додатків.

Звертаємо увагу, що файл-розв’язок не повинен містити копії змісту файлів-зразків (наприклад, учаснику надано файл-зразок у вигляді скріншоту сторінки текстового документа, і учасник здав на перевірку копію цього скриншоту у файлі-результаті). Необхідно звернути увагу на неприпустимість використання у результуючих файлах абсолютних посилань.

Немає коментарів:

Дописати коментар