Увага! Олімпіада з інформатики

Проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики у 2015/2016 навчальному році: на базі Харківського національного економічного університету ім.С.Кузнеця
Читати далі...
Олімпіада з інформатики відбудеться 13.12.2014 року.
Початок олімпіади о 10.00. Реєстрація учасників з 9.00. Районна олімпіада з інформатики проводиться в один (практичний) тур, який триває 3 астрономічні години. 
Характеристика завдань.
Завдання ІІ етапу олімпіади складені відповідно до таких програм:
8-9 класи – Навчальна програма поглибленого вивчення інформатики для учнів 8-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Змістовна лінія «Алгоритмізації та програмування».
10-11 класи – Навчальна програма для 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Академічний рівень» та при вивчені розділу «Основи алгоритмізації та програмування».
Комплект завдань містить 4 задачі. Поряд з умовою задачі подана максимальна кількість балів, яку учень може одержати за її розв’язання. Максимальна сума балів за виконання всіх олімпіадних завдань становить 50 балів.
Обов’язковими для участі в олімпіаді є знання з таких тем: Алгоритми. Лінійні програми. Вказівки повторення й розгалуження. Рядкові величини. Табличні величини. Звернення до алгоритмів і функцій.

При програмній реалізації задач заохочується використання знань, здобутих учнями поза шкільною програмою (самостійно, на факультативних заняттях, спецкурсах).
методичні рекомендації

Немає коментарів:

Дописати коментар